skip to Main Content

VACATURE VOOR:
JUNIOR PROJECTBEGELEIDER

Heb je net je opleiding afgerond of al enige werkervaring en word je helemaal blij van het voorbereiden en begeleiden van projecten? Dan is dit misschien een mooie kans voor jou!

Wie zijn wij

Wij zijn Scheffer & Sminia en Bouwbedrijf Nieuwenhuizen, eigenlijk twee bedrijven in één, maar dan net even anders. Wij bieden dan ook een grote variatie aan werkzaamheden waardoor je bij ons altijd passend werk kunt vinden. Nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie, we zetten jou graag in op de plek waar jij het best tot je recht komt. Wij vinden de sfeer binnen het bedrijf belangrijk, als je bij ons werkt moet je het vooral naar je zin hebben. Als je met plezier naar je werk gaat, gaat het altijd net even beter en makkelijker. Onze organisatie kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit en veel eigen verantwoordelijkheid.

Wat worden jouw werkzaamheden?

Jij bent het begin van elke opdracht binnen ons bedrijf. Zodra je eenmaal ingewerkt bent door jouw ervaren collega’s bepaal jij eigenlijk zelf hoe jouw dag eruit zit. Je gaat zelfstandig naar onze opdrachtge- vers, neemt de klussen op en rekent ze uit. Jouw calculatie werkt je uit tot een offerte en vervolgens probeer je offerte naar opdracht om te zetten. Als de opdracht éénmaal binnen is, is het ook nog aan jou om het project te begeleiden. Kortom, je speelt het spel echt helemaal van A tot Z.

Wat zoeken wij in jou?

  • Bij voorkeur minimaal een afgerond MBO opleiding bouwkunde of aantoonbare ervaring.
  • Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om in een team te werken, maar ook zelfstandig dingen durft op te pakken.

Enthousiast geworden?

Stuur ons een email of bel ons even en dan nodigen wij je graag uit voor een kop koffie.

E-mail: ilse@Scheffersminia.nl
Tel.: 0251-235996.

Vacaturebank

Van Nieuwenhuizen en
Scheffer & Sminia

Contact

T. 0251 745 611
E. info@scheffersminia.nl

Adres

Schieland 26,
1948RM te Beverwijk

Back To Top