skip to Main Content

Bouwbedrijf Nieuwenhuizen

Bouwbedrijf Nieuwenhuizen is een gezond en hoogwaardig bouwbedrijf. Wij werken overwegend met eigen personeel en houden de kwaliteit zo bewust in eigen hand.

Met veertig jaar ervaring in onder meer in nieuwbouw, renovatie en restauratie, kunnen wij u alle expertise en vakmanschap bieden om uw wensen te verwezenlijken.

Kwaliteit is geen toeval. Aan vakmanschap moet continu geschaafd worden. Pas dan is er sprake van duurzaam bouwen.

Onze opdrachtgevers zijn zuinig op hun bezit en ambitieus in hun dromen. Wij zorgen er daarom voor dat we alle vaklieden in dienst hebben die nodig zijn om aan die hoge eisen te kunnen voldoen. De keren dat wij werk uitbesteden, dan is dat aan onderaannemers die zich in het verleden op een goede manier hebben bewezen.

Bouwbedrijf Nieuwenhuizen is een breed georiënteerd bouwbedrijf. We zijn van vele markten thuis en beschikken op elk gebied over betrokken, goed opgeleide en ervaren specialisten. Van verbouw en renovatie tot onderhoud, nieuwbouw en bouwadvies.

Bouwbedrijf Nieuwenhuizen is onderdeel van de Scheffer & Sminia Groep. Binnen onze groep vallen ook Bonarius Installatietechniek en Sminia Openhaarden. Samen met onze zuster bedrijven kunnen wij u bijstaan in al uw (ver)bouw plannen.

Bekijk al onze diensten

Nieuwbouw

Verbouw

Renovatie

Restauratie

Vacaturebank

Van Nieuwenhuizen en
Scheffer & Sminia

Contact

T. 0251 745 611
E. info@scheffersminia.nl

Adres

Lijnbaan 36,
1969 NE Heemskerk

Back To Top