skip to Main Content

VACATURE VOOR:
TIMMERMAN MACHINALE WERKPLAATS

Werk jij graag met je handen en word je enthousiast van het maken van mooi vakwerk? Dan is dit wellicht een mooie kans voor jou.

Wie zijn wij

Wij zijn Scheffer & Sminia en Bouwbedrijf Nieuwenhuizen, eigenlijk 2 bedrijven in één, maar dan net even anders. Wij bieden dan ook een grote variatie aan werkzaamheden waardoor je bij ons altijd passend werk kunt vinden. Nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie, we zetten jou graag in op de plek waar jij het best tot je recht komt. Wij vinden de sfeer binnen het bedrijf belangrijk, als je bij ons werkt moet je het vooral naar je zin hebben. Als je met plezier naar je werk gaat, gaat het altijd net even beter en makkelijker.

Wat worden jouw werkzaamheden?

Wij beschikken over een machinale werkplaats waar wij een grote diversiteit aan producten maken, kozijnen, trappen, lijsten, noem maar op. Geen dag is hetzelfde. Samen met jouw collega’s zorg jij voor een optimaal eindresultaat en waar nodig ondersteun jij ook bij het plaatsen van de producten. Wij maken alleen voor eigen werk, dus wat jij maakt verwerken jouw collega’s. Dit zorgt voor een enorme betrokkenheid bij jouw werk en bij jouw collega’s.

Wat zoeken wij in jou?

• Ambitie om mooie producten te maken, dat is belangrijk voor ons.
• Bij voorkeur heb je een afgeronde timmerman opleiding en de juiste ervaringen, maar dat is geen pré.
• Je hebt een grote liefde voor het vak, ook voor detail en werkt graag met vakgenoten.

Enthousiast geworden?

Stuur ons een email of bel ons even en dan nodigen wij je graag uit voor een kop koffie.

E-mail: ilse@Scheffersminia.nl
Tel.: 0251-235996.

Vacaturebank

Van Nieuwenhuizen en
Scheffer & Sminia

Contact

T. 0251 745 611
E. info@scheffersminia.nl

Adres

Schieland 26,
1948RM te Beverwijk

Back To Top