skip to Main Content

VACATURE VOOR:
VAKMAN TIMMERMAN

Heb jij twee rechterhanden? Werk je graag in de regio en pak je samen met collega’s mooie projecten aan? Dan is dit misschien wat voor jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn Scheffer & Sminia en Bouwbedrijf Nieuwenhuizen, eigenlijk twee bedrijven in één, maar dan net even anders. Wij bieden dan ook een grote variatie aan werkzaamheden waardoor je bij ons altijd passend werk kunt vinden. Nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie, we zetten jou graag in op de plek waar jij het best tot je recht komt. Wij vinden de sfeer binnen het bedrijf belangrijk, als je bij ons werkt moet je het vooral naar je zin hebben. Als je met plezier naar je werk gaat, gaat het altijd net even beter en makkelijker.

Wat worden jouw werkzaamheden?

Binnen ons bedrijf bieden wij een grote diversiteit aan werkzaamheden. Eigenlijk komt alles wel voorbij. In samenspraak met jou zoeken wij voor jou het plekje waar jij optimaal tot je recht komt. Nieuwbouw, renovatie, grote klussen of kleine klussen? Je werkt veelal in een team en samen met jouw collega’s zorg jij voor een optimaal eindresultaat.

Wat zoeken wij in jou?

• Ambitie om mooie producten te maken, dat is belangrijk voor ons.
• Bij voorkeur heb je een afgeronde timmerman opleiding en de juiste ervaringen.

Enthousiast geworden?

Stuur ons een email of bel ons even en dan nodigen wij je graag uit voor een kop koffie.

E-mail: ilse@Scheffersminia.nl
Tel.: 0251-235996.

Vacaturebank

Van Nieuwenhuizen en
Scheffer & Sminia

Contact

T. 0251 745 611
E. info@scheffersminia.nl

Adres

Schieland 26,
1948RM te Beverwijk

Back To Top