skip to Main Content

Werken bij Scheffer & Sminia

Bij ons werken houdt in dat je altijd onderdeel bent van onze ‘driehoek’ en deze is moet in balans zijn. We werken namelijk altijd vanuit een optimale samenwerking tussen Opdrachtgever, Werknemer en Organisatie. Alle betrokkenen in ons proces moeten met plezier met elkaar werken om het juiste resultaat te behalen. 

Werken binnen onze organisatie betekend dan ook dat wij jou vanaf dag één zien als partner. Partner van de organisatie, partner van de directie, partner van jouw collega’s maar zeker ook partner van onze/jouw opdrachtgever. En als partners afspraken maken met elkaar dan komen we deze na, ‘we doen wat we zeggen en wat zeggen wat we doen’. We maken waar wat we beloven en het eind resultaat staat daarin voorop. 

Binnen Scheffer & Sminia wordt er veel  van jou gevraagd. Soms moeten we net even een stapje harder om te zorgen dat we het gewenste resultaat halen. Maar dat doen we dan wel met het gehele team. En is het werk klaar, dan drinken we graag een borrel met elkaar. Binnen ons bedrijf heerst een gezellig sfeer. We kennen een platte organisatie, alle deuren staan altijd open, jij bent er voor ons en wij zijn er voor jou, zoals het hoort! 

De juiste kennis op de juiste plek
Iedereen wilt werk doen wat hij leukt vindt, waar je je vakmanschap in kwijt kunt of juist net nog even wat extra wilt leren. Je zoekt dynamiek of juist wat meer structuur. Bij Scheffer & Sminia zijn we breed georiënteerd en kan het dus eigenlijk niet dat wij het werk niet hebben wat jij leukt vindt. In onze gesprekken oriënteren wij goed en plannen jou zo in dat het werk goed bij jouw wensen aan sluit. Mocht je na verloop van tijd toch iets bij willen sturen dan gaan we uiteraard in overleg en optimaliseren wij jouw werk en werkplek. 

Bij ons leer je elke dag, ‘on the job’ van jouw collega’s of van onze partners. Maar mocht je een cursus of opleiding willen doen dan juichen wij dit uiteraard toe! Dan gaan we met jou in gesprek en op zoek naar dé opleiding die goed aansluit bij jou. 

Ons Team
Bij Scheffer & Sminia werken enthousiaste en energieke mensen. Onze mensen zoeken deze energie in hun werk, maar zeker ook vanuit de samenwerking met hun collega’s. Wij kennen dan ook een hecht team waarbij wij er alles aan doen om dit op top niveau te houden. 

Wij zoeken momenteel nieuwe collega’s om ons team te versterken en uit te bereiden. Denk jij dat je goed past binnen onze organisatie laten we dan eens een bak koffie met elkaar doen. Staat jouw functie er onderstaand niet bij? Wij zijn altijd op zoek naar energieke mensen, laten we met elkaar in gesprek gaan!

Vacaturebank

Van Nieuwenhuizen en
Scheffer & Sminia

Contact

T. 0251 745 611
E. info@scheffersminia.nl

Adres

Schieland 26,
1948RM te Beverwijk

Back To Top